Till startsidan! Om denna sida Skicka in din berättelse! Bli prenumerant! Stöd oss! Länkar
 
 
   -    ��gonproblemTill användarberättelser - startsida
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Å | Ä | Ö
 
 

Anita Bödtker, Kokerska - ekonomibiträde
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Min diagnos: Pallindrom artrit-artros (kan utvecklas till RA) trött, öm i hela kroppen. Inflammation i höger fotled, höger knä och höger höftled. Svullen, problem med gruskänsla i ögonen + klåda. Är helt sjukskriven sen två och et... Läs mer!

Anita Nilsson, Förtidspensionär
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag började med MSM kände jag en enorm trötthet, torr i ögon och mun, torr och sårig hud, ont i leder och muskler. Inflammation i blodkärlen, vita fingrar och fötter. Jag har diagnoserna SLE (Lupus), Sjögrens syndrom, Sklero... Läs mer!

Ulf Fridlund, Smed
Använda produkter/behandling:
Utdrag: För 15 år sedan var jag med om en eldsvåda och mina ögon blev rökskadade. Sedan dess har jag haft en kronisk ögonkatarr och aldrig varit helt besvärsfri - under långa perioder har det blivit värre. Mina ögonvitor har varit rödsprä... Läs mer!

Iréne Wårhed Larsson
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Jag och min man började ta MSM och Silver i början av juli 2003. Mina problem var att jag kände mig orkeslös och trött för det mesta, det kändes som jag hade grus i ögonen alltid och inget var särskilt kul. Efter ca 2 veckor upple... Läs mer!

Ebbe Larsson, Ingenjör
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag har lidit av böjveckseksem, torr hud och blödande sår över hela kroppen. Uttorkade ömmande leder. Nedsatt syn. Kraftigt elöverkänslig, vilket har gett ovan listade symtom. Vid kraftig exponering reagerar kroppen med influensal... Läs mer!

Madeleine Marcus, Näringsterapeut
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: http://www.madeleinemarcus.se/. Jag har under 2 års tid arbetat mycket intensivt med kolloidalt silver som en del i mina behandlingar som näringsterapeut. Ingen av mina klienter har reagerat negativt på behandlingen med kolloid... Läs mer!

Kerstin Sjöstedt
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Jag har sedan ett par månader börjat använda MSM och Kolloidalt silver. Jag har gått på antidepressiva medel på grund av en jobbig arbetssituation som gjorde att om jag inte tog tabletter klarade jag inte av mitt arbete. Min dotte... Läs mer!

Helén Sjöstedt
Använda produkter/behandling: EMS salva, Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Hör och häpna, jag hittade den första informationen om Lignisul MSM på vårdcentralen!?!? Det var en artikel i en tidning, och den handlade om att MSM skulle kunna hjälpa vid Sjögrens syndrom. Detta är faktiskt lite kul tycker jag ... Läs mer!

Margareta Larsson
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM, Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Har sedan den 15:e april 2004 intagit MSM och kolloidalt silver. Startade med ett kryddmått MSM och en tesked kolloidalt silver per dag. Intar nu två teskedar MSM och en matsked kolloidalt silver dagligen. Ionosil droppar jag i ög... Läs mer!

Laila Berg
Använda produkter/behandling: EMS salva, Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Har sedan många år (ca 10-12 år) tillbaka haft problem med vad jag nu vet heter ROSACEA (vuxenacne). Eftersom jag sitter vid datorn ca 7 timmar om dagen gör detta inte saken bättre utan snarare tvärtom. Sportar mycket och det är n... Läs mer!

Eva Jonsson
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Nu är det dags att berätta vad kolloidalt silver och MSM gjort för min familj. För 5 år sen kom min dotter i kontakt med en terapeut i Gbg, som bekräftade att hon som 16-åring var utbränd! Hennes hälsa var körd i botten. Hon fick ... Läs mer!

Vivi Budtz
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Har använt MSM i flera år och det är fantastiskt. Borstar tänderna med det, vilket givit mig ett bra tandkött utan inflammationer. Det håller igång magen på ett behagligt sätt. Droppar det i ögonen vilket har tagit bort stelheten ... Läs mer!

Monica Lindblom
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Jag börjar bli riktigt trött på denna jakt på biverkningsfria naturliga ämnen och preparat! Så fort det framkommer att någonting har effekt, och det är något som inte går att ta patent på, så vill man förbjuda det! Det blir ett ho... Läs mer!

Lisbet
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Hur skulle vi få bukt med ögoninflammation hos våra dagisbarn utan silver.... hur skulle man kunna få bort en jättefinne hos en tonåring på en kväll med hjälp av omslag med silver... hur skulle vi få bukt med en inflammerad tå uta... Läs mer!

Claes Hallgren (2010-09-30)
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Har använt kollidialt silver i 10 år, en utmärkt produkt. Den har gjort mina tarmbesvär mycket lindrigare (Ulcerös Colit, Glutenintolerans) har även använt den på mina besvärliga utslag lichen ruben, och till ögoninfektioner med u... Läs mer!

Gun Johansson (2010-09-30)
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Jag skriver gärna och berättar om hur mycket hjälp jag och min familj haft av denna fantstiska produkt! Varje gång vi känner att vi börjar få ont i halsen så sprutar vi silvervatten tills det går över. Innan vi hade denna fantasti... Läs mer!

Maria Montelius-Grifo (2010-09-30)
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Jag har använt kolloidalt silver (Ionosil) i många år till hela familjen och till mina klienter. Detta fantastiska medel har förenklat tillvaron för oss på många sätt. Som egen företagare har man många gånger inte råd och möjlighe... Läs mer!

Carita Övelius (2010-10-28)
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Under min mångåriga läkemedelsförgiftning använde jag under lång period kolloidalt silver och hade bara positiv erfarenhet av det. Jag hade mindre infektioner, jag blev av med en långvarig förhårdnad med hjälp av det. Jag blev ald... Läs mer!

Staffan Malmberg (2011-10-30)
Använda produkter/behandling: Vitamin C
Utdrag: Drabbades av irit första gången 1989. Ilfart till ögonläkaren som injicerade kortisondroppar. Smärtan är stark om man inte snabbt kommer under behandling. Denna sjukdom har drabbat mig ett par gånger om året sedan dess. Av en h... Läs mer!

Titti Långstrump (2011-11-08)
Använda produkter/behandling: Jordning
Utdrag: Jag har nu jordat mig i 4,5 veckor och upplevt fantastiska saker som jag listar nedan utifrån kroppsdelar/funktioner: Hjärna Hade tidigare yrselattacker, hjärndimma, kognitiva problem, förvirring, koncentrationssvårigh... Läs mer!

Dan Andersson (2012-01-22)
Använda produkter/behandling: Ion Silver (företag)
Utdrag: När jag en dag undersökte mitt vänstra öga mer noggrant upptäckte jag en ljus upphöjnad på ögonvitan. Den var ca 2 mm i diameter och liknade en liten blåsa. Jag kom då att tänka på ett tillfälle för någon månad sedan när jag var i... Läs mer!

Christina, Pensionär från Uppsala (2015-04-10)
Använda produkter/behandling: Faradaybur
Utdrag: Jag är en pensionerad kvinna som bor i en bostadsrätt i Uppsala. Under många år hade jag symptom, som jag inte förstod orsaken till. Jag hade klåda i munnen (läkarna trodde det var svamp, men medicinering hjälpte inte) och i ögone... Läs mer!

 
Copyright © 2000-Talets Vetenskap  |  Webredaktör